røget andebryst salat opskrift

Sommerlig forret - bøgerøget andebryst 

Ingredienser 

Til 4 personer

1 stk andebryst, ca. 300 g. 
fra Rævhede Naturprodukter

125 g. rucolasalat

2 skiver daggammel brød

125 g. brombær

Olivenolie

2 spsk. grøntvildtkrydderi

fra Rævhede Naturprodukter

2 stk. grønne faste pære 

Salt og peber

Balsamico 


Sådan gør du

Riv eller skær brødet i rustikke stykker, drys lidt olivenolie over brødet sammen med det grønne vildtkrydderi og bag i ovnen ved 200 grader i 5-10 min. Skær tynde skiver af pæren og massere lidt olivenolie, salt og peber ind i rucolasalaten. Når alle ingredienser er klar, anret ved at lave en bund af rucolasalaten og placere resten af ingredienserne flot ovenpå. Dryp lidt balsamico over retten. Server med det samme. 

Udskriv