Fersk kød

hjorte mørbrad

Kronhjortemørbrad

Finpudset

Kronhjortemørbraden er det produkt vi får mest ros for, og som alle kan lave med et super godt resultat.

Prisen for det bedste kød fra kronhjorten er forholdsvis høj, men i forhold til produktets kvalitet meget rimelig.

Vi mener, at når vore egne venner altid siger, at vi ikke skal finde på noget nyt til næste gang, så betyder det at menuen var tilfredstillende.

 

hjorte filet

Hjortefilet 

Finpudset til sølvhinde

Hjortefilet er restauranternes favorit. Det er altid mørt, og størrelsen gør det muligt at skære det ud som kokken helst vil anrette og servere det på tallerkenen. Da tilberedningen er meget enkel, bliver fileten i dag brugt som alternativ til dyreryg.

 

hjortekoellesteg

Hjortekøllesteg

I net, skåret af klump eller yderlår 

Hjortekøllesteg er vores mest sikre familieret. Det er altid lækkert, det kan tilberedes både rødt, medium og gennemstegt. Der er ikke mange gram fedt i kødet, og det perfekte resultat opnås ved en stegning til kernetemperatur på 56°.

Køllestegen anvendes også som roastbeef og er særdeles lækker på middagsbordet - dagen efter evt. som kold roastbeef.

Perfekt til en familie på 4

kolle bof

Hjortekøllebøf

Skåret af tyksteg eller inderlår

Hjortekøllebøfferne er vores ubetingede største succes. Det er nemt, det er ligeså billigt som det bedste oksekød, det er mørt og det er særdeles velsmagende. Sammen med vores vildtfond og vildtkrydderi udgør det kernen i Rævhede Naturprodukter.

 

b7e09d6f2d5d592d9b049b69c78d7378

Hjortemedister

Ikke kogt, i bakke

Hjortemedister er en medister med meget kød. Det giver et helt anderledes produkt end medister med svinekød, og egner sig til den lidt mere fedtfattige juleanretning.

Perfekt supplement til julebordet.

dansk gammel malkeko

Dansk luksus mellemfilet af gammel malkeko

Smagfuld, marmoreret dansk oksekød i højeste kvalitet

Koen vil normalt være 6 + år når den går på "pension" fra at være malkeko. Herefter får den lov til at gå og blive fedet op, hvilket normalt tager imellem 6 måneder til 2 år. Dette vil gøre at den opnår dens perfekte "huld"

Vi tørmodner kødet, først på krog og derefter i tørmodningsposer for at opnår den bedste smag og fasthed i kødet.  

 

dansk ribeye

Dansk ribeye krogmodnet og tørmodnet 

Ribeye bøffer fyldt med oksekød smag 

Først modner vi kødet på krog i 3 uger, for derefter at tørmodne det yderligere i 6 uger i tørmodningsposer. Dette gør, at kødet opnår en vis fasthed, hvilket gør det lettere at karamelliser bøffen (vand fordamper, som gør kødet mere koncentreret)

Marmoreringen i kødet samt modningsprocessen gør dette stykke kød til noget helt specielt. 

Kontakt

Rævhede Naturprodukter
Sandmosevej 84 Rævhede
9440 Aabybro
Danmark

Tlf.: 9824 3123
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Information

Jimmy Lunde Havgaard valgte i 1989 at tage orlov fra Jægerkorpset og startede dét som i dag er kendt som Rævhede Naturprodukter. Læs mere...

*Vejledende priser
Bemærk venligst, at priserne kan variere afhængig af sæson